Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Despre voi... despre dragoste... despre tot ! ^^

2 participanți

In jos

Despre voi... despre dragoste... despre tot ! ^^ Empty Despre voi... despre dragoste... despre tot ! ^^

Mesaj  DaNnY Dum Iul 12, 2009 11:42 pm

Hai sa vorbim..

Hai sa vorbim....despre nimicul pe care il raspunzi de fiecare data cand te intreb ce ai. Hai sa vorbim despre noi...despre "eu si tu"....Hai sa vorbim despre tine...hai sa vorbim despre ce ai facut azi.....aaaa...nimic, asa-i?! Hai sa vorbim despre iubire....te deprima?! Pfff...atunci hai sa vorbim despre altceva....despre ceva care te pasioneaza pe tine...despre ceva frumos....numai sa vorbim, iubire...pauzele lungi si tot mai dese care apar intre noi nu prevestesc nimic bun. Zici ca nu e nimic? Eu zic ca te inseli ! Smile
Eu spun asa: "Love is any of a number of emotions and experiences related to a sense of strong affection." Voi ce ziceti ?

Daţi frâu liber viselor, ideilor, nebuniilor, fanteziilor!
DaNnY
DaNnY
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 41
Puncte : 99
Data de inscriere : 09/07/2009
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Despre voi... despre dragoste... despre tot ! ^^ Empty Re: Despre voi... despre dragoste... despre tot ! ^^

Mesaj  aLyNuTzUx Mier Iul 15, 2009 8:03 pm

Exclamation Question deci yo am visat-o aseara pe nikita in direct la lazarus show elucidand misterus elodiei la sfarsitul anchetei sa dovedit k elodia a fost in beciul casei sale in tot acest timp prestatnd relatii sexuale cu diaconescu Smile)))=))) lol! king Exclamation
aLyNuTzUx
aLyNuTzUx
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 56
Puncte : 159
Varsta : 29
Localizare : OlTeniTza CiTy

https://as4cs.forumgratuit.ro

Sus In jos

Despre voi... despre dragoste... despre tot ! ^^ Empty Re: Despre voi... despre dragoste... despre tot ! ^^

Mesaj  DaNnY Mier Iul 15, 2009 9:22 pm

aLyNuTzUx a scris:Exclamation Question deci yo am visat-o aseara pe nikita in direct la lazarus show elucidand misterus elodiei la sfarsitul anchetei sa dovedit k elodia a fost in beciul casei sale in tot acest timp prestatnd relatii sexuale cu diaconescu Smile)))=))) lol! king Exclamation

OMFG!!! Nu era chiar asta ideea topic`ului dar visul tau e bEsTiaL !! lol! lol! lol! affraid
DaNnY
DaNnY
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 41
Puncte : 99
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum